Studio Reklamash

Cilësi, shpejtësi dhe korrektësi. Me një eksperiencë në fushën e dizajnit dhe reklamimit indoor & outdoor Prestige Reklama luan një rol shumë të rëndësishëm për biznesin tuaj. 

 

PRINTIME

Shërbime printimi duke filluar nga formatet e vogla deri tek ato më të mëdha. Fjala e fundit e teknologjisë dhe bojrat ekologjike janë standart i kualitetit të punës sonë.

 

TABELA ME NDRIÇIM

Është reklama më e përhapur sepse duke e sjellë në një formë të veçantë me një dizajn unik tërheq vëmendjen e klientëve. Tabelat prodhohen në forma dhe materiale të ndryshme sipas dëshirës.

 

VESHJE FASADASH

Veshje fasadash xhami me adeziv (të plotë, rrjetë, transparent, akull, print&cut). Me një dizajn të përshtatshëm sipas aktivitetit ju ofrojmë dizajn unik dhe cilësinë maksimale.

 

BRANDIM MAKINE

Brandim me adeziv për makinën tuaj. Bën të mundur që reklama e biznesit tuaj të jetë gjatë gjithë kohës e ekspozuar nga njerëzit në terren.

 

KARTVIZITA & FLETËPALOSJE

Janë pjesë e domosdoshme për biznesin tuaj. Ne ofrojmë dizajne bashkëkohore, kualitet, cilësi dhe çmimet më të mira në treg.

 

STAMPIME

Stampime të personalizuara në t-shirt, hoodie, përparëse pune, kapele,filxhanë, gur vullkanik, varëse çelësash etj. Stampimet realizohen me materiale nga më cilësoret në treg.

 

PIKTURA KANAVACË

Foto, kujtime, piktura të printuara në kanavacë me një cilësi maksimale ku nuk do ju mërzitet kurrë duke e parë. Realizim i ideve tuaja.